מידע על אלרגנים

 טוסטר: כל הלחמניות, מלבד לחמניות ללא גלוטן, קלויות באותו טוסטר והן מכילות גלוטן ושומשום.
לחמנייה ללא גלוטן: תהליך הייצור וההכנה של הלחמניות ללא גלוטן וכן תהליך הכנת הכריך במסעדה מתבצעים בסביבה המכילה או העלולה להכיל גלוטן.
צ'יפסרים (מכלי הטיגון): ישנם מכלי טיגון נפרדים למוצרים שונים אך מערכת סינון השמן משותפת ויוצרת סיכון למגע צולב כאשר השמן עובר דרך המסנן.
גריל: מכשיר הצלייה בטמפרטורה גבוהה, ולכן כל קציצות הבקר מתבשלות באופן אחיד.
הטבלה מעודכנת לחודש יולי 2024.

האתר שלנו משתמש בקוקיז כדי להבטיח חוויית גלישה חלקה, לנתח שימוש באתר ולהתאים תוכן ושירותים אישיים עבורך.

למידע נוסף עייני ב- תקנון האתר ו- מדיניות פרטיות.

חזור