מידע על אלרגנים
טוסטר: כל הלחמניות, מלבד לחמניות ללא גלוטן, קלויות באותו טוסטר והן מכילות גלוטן ושומשום.
לחמנייה ללא גלוטן: תהליך הייצור וההכנה של הלחמניות ללא גלוטן וכן תהליך הכנת הכריך במסעדה מתבצעים בסביבה המכילה או העלולה להכיל גלוטן.
צ'יפסרים (מכלי הטיגון): ישנם מכלי טיגון נפרדים למוצרים שונים אך מערכת סינון השמן משותפת ויוצרת סיכון למגע צולב כאשר השמן עובר דרך המסנן.
גריל: מכשיר הצלייה בטמפרטורה גבוהה, ולכן כל קציצות הבקר מתבשלות באופן אחיד.
הטבלה מעודכנת לחודש יולי 2024.